ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ"

Αρχική » Δημοσιεύσεις Μελών » Δημογραφικό, Λαθρομετανάστευση και Ισλαμεποικισμός στα νησιά μας

Δημογραφικό, Λαθρομετανάστευση και Ισλαμεποικισμός στα νησιά μας

Αρχείο

Follow ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ" on WordPress.com

Στατιστικά

  • 16.251 hits

Του Σπύρου Αναγνώστου (PhD)

«Με την αθρόα είσοδο λαθρομεταναστών-αλλοδαπών, κυρίως μουσουλμάνων από Αφρικανοασιατικές χώρες, η Ελλάς μεταβάλλεται σε τόπο υποδοχής μεταναστών που δημιουργούν σοβαρά κοινωνικοοικονομικά προβλήματα (προστριβές στην αγορά εργασίας, αύξηση της εισφοροδιαφυγής με μεγάλες συνέπειες στους ασφαλιστικούς οργανισμούς, αύξηση εγκληματικότητος, διακίνηση ναρκωτικών κλπ) και δεν μπορούν να προσαρμοστούν προς την ελληνική κοινωνία, λόγω του τελείως διαφορετικού πολιτισμού του Ισλάμ, που δεν είναι μόνο θρησκεία αλλά και τρόπος ζωής…».

«…Τα πληθυσμιακά κενά που δημιουργούνται σε διάφορα γεωγραφικά διαμερίσματα (Νησιά Αιγαίου, Ιονίου, κλπ) υπάρχει ο κίνδυνος να καλυφθούν από αλλοδαπούς (κυρίως Μουσουλμάνους) με εξαιρετικά δυσμενή απώτερα επακόλουθα».

Οι παραπάνω δύο παράγραφοι είναι αυτούσια αποσπάσματα από το Ομόφωνο Πόρισμα της διακομματικής Επιτροπής της Βουλής των Ελλήνων, το 1993, για το Δημογραφικό. Περιγράφουν δε επιγραμματικά, και με έναν συγκλονιστικά διορατικό τρόπο, τον ζόφο που σήμερα βιώνουμε.

Για την ιστορία, να αναφέρουμε ότι όλα ανεξαιρέτως τα κόμματα συμμετείχαν στην Επιτροπή και συμφώνησαν στο Ομόφωνο Πόρισμα, συμπεριλαμβανομένου φυσικά του τότε «Συνασπισμού». Μάλιστα, η «ψυχή» και πρωτεργάτης της Επιτροπής ήταν ο Γραμματέας της, Μανόλης Δρεττάκης, διαπρεπής Οικονομολόγος και Βουλευτής Α’ Αθηνών του Συνασπισμού.  Το 77 σελίδων Πόρισμα είναι διαθέσιμο στην Βιβλιοθήκη της Βουλής (με Ταξιθετικό Αριθμό Θ5 ΚΦ 145) και υπάρχει βέβαια ανεβασμένο στο Διαδίκτυο.

Θα ήθελα ιδιαίτερα να σταθώ στα σημεία εκείνα που αποτελούν για μας τους Λέσβιους και Χιώτες μια εντυπωσιακά «προφητική» προειδοποίηση, για το Μαύρο Σχέδιο που βλέπουμε να ξεδιπλώνεται στα νησιά μας. Διαβάζοντας τις παραγράφους που παραθέτω αυτούσιες, διαπιστώνει, όμως, κανείς ότι έχουμε και δύο εξαιρετικά επιβαρυντικές διαφοροποιήσεις της απειλής, μία «ποσοτική» και μία «ποιοτική»:

Πρώτον, αυτό που διαβάζουμε να περιγράφεται ως «αθρόα είσοδος λαθρομεταναστών», πριν δύο δεκαετίες, έχει φτάσει σήμερα στην κλίμακα της πραγματικής ανθρωποπλημμύρας, από μια σαρανταριά(!) διαφορετικές χώρες. «Ποσοτική», επομένως, διαφοροποίηση.

Δεύτερον, δεν μιλάμε σήμερα απλά για μόνο «μουσουλμάνους» το θρήσκευμα, όπως τότε, αλλά και για ύπαρξη, ανάμεσα τους, χιλιάδων «ισλαμιστών» κατσαπλιάδων από το ISIS, το FSA και τις άλλες αιμοσταγείς παραφυάδες τους. Αυτό το έχουν επιβεβαιώσει με τον πιο έγκυρο τρόπο τόσο η EUROPOL όσο και η FRONTEX, σε δημοσιευμένες εκθέσεις τους. Το έχουν επίσης επιβεβαιώσει «και τα ματάκια μας και τα αυτάκια μας», καθώς έχουμε επανειλημμένα αντικρίσει πλήθη εκατοντάδων από δαύτους να διέρχονται με θράσος χιλίων πιθήκων την Προκυμαία μας κραυγάζοντας την κατσαπλιάδικη ιαχή (και απειλή, βεβαίως!) «Τζιχάντ-τζιχάντ». Την ιαχή και απειλή, δηλαδή, υπό την οποίαν χιλιάδες Ελληνορθόδοξοι αδελφοί μας της Συρίας αλλά και Γιαζίντι και Αλαουίτες – βασανίστηκαν, βιάστηκαν, σφαγιάστηκαν. (Βρίσκεται και στο Youtube, με τίτλο «Πορεία μεταναστών Μυτιλήνη 24 9 16»). Επομένως, έχουμε και «ποιοτική» επιδείνωση της λαθρο-εισβολής, σε σχέση με την εποχή του Πορίσματος της Βουλής.

Σκεφτείτε τώρα ότι, ακόμα και αυτός ο ανεκδιήγητος Μουζάλας ομολόγησε πως οι αληθινοί πρόσφυγες αποτελούν μικρή μειοψηφία στις ασταμάτητες ροές. Το θυμίζω αυτό, καθώς ένα ενδιαφέρον επί μέρους στοιχείο από το Πόρισμα της Βουλής του ’93, είναι και η αναφορά στους «λαθρομετανάστες». Πρόκειται για την λέξη την οποίαν, από το 2010 και μετά, οι επίδοξοι «Προκρούστες της Γλώσσας μας» επιχειρούν να εξοβελίσουν, υπό την απειλή τόνων κόκκινου πιπεριού. Με πρόσκαιρη επιτυχία στον «πολιτικό-μιντιακό» χώρο, με παταγώδη αποτυχία στον Λαό μας, όπως και ήταν φυσικό. Κάποτε μάλιστα ένας τους μου ξεφούρνισε την σχετική σοφιστεία, που την έχουνε «φασόν», σοφιστεία που εκτός από χοντροκομμένα κουτοπόνηρη  είναι τόσο «μελό-και-Μάρθα-Βούρτση»: «Κανένας άνθρωπος λέει – δεν είναι λαθραίος στη ζωή!» «Αναμφισβήτητα,» του απάντησα, «αλλά κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε το αυτονόητο: Ο λαθρομετανάστης είναι λαθραίος σε μια χώρα, όχι στη ζωή. Προς Θεού!» Η Γλώσσα μας αποκαλεί λαθρέμπορο αυτόν που εμπορεύεται λάθρα, λαθροθήρα αυτόν που κυνηγάει λάθρα, λαθρεπιβάτη αυτόν που ταξιδεύει λάθρα, και ούτω καθεξής. Λαθρομετανάστης είναι αυτός που μεταναστεύει λάθρα, και έτσι θα αποκαλείται. Η Ελληνική Γλώσσα έχει 4,000 χρόνια ιστορίας, κι έχει δει γενιές και γενιές από Προκρούστες και Λογοκριτές σαν ελόγου τους. Τους αστείους της σεμνοτυφίας, και τους πολύ επικινδυνότερους της «πολιτικής ορθότητος». Αυτοί πέρασαν και πάνε φύγανε, μαζί και τα ψαλίδια τους, μαζί και τα …πιπέρια τους, η Γλώσσα μας είναι πάντα εδώ.

Κλείνοντας, θα ήθελα να δώσω έμφαση στην ηχηρή προειδοποίηση που αποτελεί το δεύτερο απόσπασμα του Πορίσματος της Βουλής που παραθέτω. Στο σημείο αυτό επισημαίνονταν πού ειδικότερα στην Πατρίδα μας εντοπίζονται οι μεγαλύτεροι κίνδυνοι από την εγκατάσταση Μουσουλμάνων, «με εξαιρετικά δυσμενή απώτερα επακόλουθα», όπως πολύ χαρακτηριστικά γράφει. Και ο Ελληνικός χώρος όπου το Ομόφωνο Πόρισμα της Βουλής, πριν δύο δεκαετίες, εντοπίζει τον μεγαλύτερο κίνδυνο από έναν Ισλαμεποικισμό, κατονομάζεται ευθέως: Είναι τα νησιά μας.

Τι να προσθέσει κανείς; Ένα πράγμα ίσως μόνο: Έλληνες της Λέσβου και της Χίου, αφιερώστε πέντε μόνο λεπτά και οραματιστείτε το μέλλον σας. Το μακρινό, αλλά και το κοντινό σας μέλλον. Το δικό σας, αλλά και των οικογενειών σας. Και δώστε την δική σας απάντηση στο ερώτημα του τίτλου: «Έσφαλε, ή έβλεπε (πολύ) μπροστά το Ομόφωνο Πόρισμα της Βουλής των Ελλήνων το 1993;»

http://www.dimokratis.gr

12


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ημερολόγιο Συλλόγου 2015

Ημερολόγιο Συλλόγου 2015

Ημερολόγιο Συλλόγου 2015

Φεβρουαρίου 2017
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

"Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περι των επωνύμων η ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί.Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί."
ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

AHDONI

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

----- ΓΥΡΟΛΟΓΟΣ----

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ, ΕΡΕΥΝΑ!

Οι έρευνες του Ερευνητικού Οργανισμού

Ῥωμαίϊκο Ὁδοιπορικό

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

ΤΡΕΛΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

Ε Θ Ν Ε Γ Ε Ρ Σ Ι Α

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ - ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

Αρέσει σε %d bloggers: